sunnuntaina, heinäkuuta 13, 2008

Korpoström vielä vaiheessa!

Korppoon saaren eteläinen venetukikohta, Korpoström, ei ollut ainakaan tänä kesänä maineensa tai satamamaksun veroinen paikka.


Vierasvenesatamasta varmasti tulee erittäin hieno, kunnes kaikki sataman rakennukset valmistuvat. Nyt paikka oli meluisa ja sekava keskeneräisen rakennustyömaan vuoksi.

Läheinen metsähallituksen ylläpitämä Saaristokeskus on poikkeuksellinen kohde. Siellä riittää nähtävää. Sataman kauppa oli tarpeeksi iso ja sen valikoima runsas, mutta hintataso oli "saaristomainen".

Alunperin halusimme ostaa satamasta bensiiniä ja Marinolia ennen kuin lähdemme Saaristomeri-kierrokselle. Yllätys odotti perillä satamassa: kumpaakaan ei ollut tarjolla. Onneksi bussilla pääsi käymään Korppoon keskustassa.

Keskustan kaupassa bensa-automaatti oli rikki, eikä paikallinen K-kauppakaan myynyt keittimeen sopivaa tenttua. Onnekseni läheisen postin yhteydessä toimiva rautakauppa olikin auki. Sieltä löytyi tenttua yllin kyllin. Bensaa en saanut, mutta toivoin mielessäni tuleville päiville hyviä tuulia.

Ei kommentteja: