sunnuntaina, huhtikuuta 04, 2010

Jospa ensi viikolla!

Lumi sulaa kohisten. Ehkä ensi viikonloppuna on mahdollisuus käynnistää kevätkunnostuskausi. Ajattelin aluksi laatia työlistan ja sitten ihan ensimmäiseksi muun muassa hioa lakatut puuosat matalle.

Ensimmäisen kylkilautarivin otan myös kevään aikana kokonaan puhtaaksi, sillä kylkimaali on lohkeillut niin pahasti, ettei korjauspaikkaamisella enää näistä laudoista selviä. Sitloodan lattialaudat menevät myös vaihtoon.

Sisälle rakennan molemmille punkille pienet kirjahyllyt ja vaihdan sisävalot ledilamppuihin. Katsotaan löydänkö mistään sopivia lamppuja.

Työteliäin urakka koskee maston kunnostusta. Otan sen kokonaan puupuhtaalle, kyllästän sen kevyesti ja lakkaan sen lopuksi. Masto vaatinee eniten työtunteja kevään aikana.

Kirjoitin Folkkari-lehteen pitkän jutun viime kesän purjehdusreissusta. Aihe jääköön vielä salaisuudeksi. Juttu ilmestynee pian seuraavassa numerossa. Julkaisen sen myös tällä sivustolla heti kun vain se on mahdollista.

Toiveena on, että Matilda köli kastuu pian helatorstain jälkeen. Saa nähdä, onko meri vielä tuolloin jäässä tai takatalvi yllättänyt.

Ei kommentteja: